Groep 1/2

Deze groep staat onder leiding van juf  Fineke Dijksterhuis op maandag en dinsdag.
Op woensdag zijn onze kleuters lekker vrij.
Donderdag en vrijdag staat juf Nelleke Deddens voor de groep.
Zij werken met thema’s wat altijd als erg leuk en leerzaam ervaren wordt. De groep telt nu 19 kinderen en groeit aan tot 26 kleuters.

Groep 3/4

Deze groep van 25 kinderen heeft op maandag, dinsdag en woensdag juf Wilma Hollenberg.
Juf Elseline Moerman staat op donderdag en vrijdag voor de groep. Eén keer in de drie weken staat juf Irene Pakvis voor de groep die tevens de ib’er is. Op vrijdag gaat de groep gymmen in de nieuwe gymzaal op de Van Hogendorplaan. Verder werkt groep 3/4 nauw samen met groep 1/2 als het gaat om het thematisch werken.  Groep 3 leert lezen met Veilig Leren Lezen (Kim versie.) Groep 4 werkt voor de vakken spelling en rekenen helemaal digitaal met Chromebooks.

Groep 5/6

Bij deze groep van 25 kinderen staat op maandag juf Moerman voor de klas en op dinsdag tot en met vrijdag juf Tanja de Douwe. Vanaf groep 5 werken de kinderen voor het wereldoriëntatie (aardrijkskunde, geschiedenis en biologie) met de splinternieuwe methode DaVinci. Op deze manier leren de kinderen op onderzoekende wijze veel over de wereld om hen heen. Groep 5 krijgt voor het eerst Engels! Vinden ze altijd wel spannend, maar bovenal ook heel leuk.

Groep 7/8

Deze groep van 23 kinderen krijgt les van onze meester Ruben van Vlaardingen. Hij is zeer sportief en houdt daarom o.a. van voetballen net als zijn jongens en meisjes. Zo hebben we bijvoorbeeld elk jaar het GPOWN-voetbaltoernooi georganiseerd door en voor ál onze 25 GPOWN-scholen.